•   Över 10 års branscherfarenhet
  •   Kundservice 09:00 till 21:00
  •   Ansök på 1 minut

Samla dina lån - Via ett enklare samt smartare sätt

Listan över de krediter och lån som kan samlas är lång. Du som har lånat till en kontantinsats, tagit ett topplån eller ett privatlån kan ha stor nytta av att samla ihop dina lån. Även du som har flera SMS-lån, blancolån eller fordonslån gör klokt i att samla lån och krediter.


För att få extra bra villkor kan man samla lån tillsammans med sin make/maka eller en annan familjemedlem. Långivarna ser det som en trygghet när det är två personer som delar på kostnaderna för ett lån, och på så sätt kan ni sänka räntan ytterligare.

För att enklast komma igång fyll i formuläret så PRESENTERAR vi dig det billigaste
alternativet utifrån dina sökkriterier


( Din förfrågan är ej bindande )

Enklare Ekonomi Trustpilot

4.7/5

Cirka månadskostnad

Den Enklare låneansökan

  • Jag vill samla lån:
Enter the word YES in the box:
Loading

Befintliga kunder kan
Logga in på Mina sidor via BankID knappen

bankid

NEDAN FINNER NI LÅNEFÖRMEDLARE VI VARMT REKOMENDERAR.
DESSA LÅNEFÖRMEDLARE SAMARBETAR MED ETT DUSSINTALS BANKER.


DETTA FÖR ATT KUNNA ERBJUDA DIG SOM KUND DEN LÄGSTA MÖJLIGA LÅNERÄNTAN.
EN ANSÖKAN ÄR VARKEN BINDANDE ELLER FÖRENAD MED NÅGON KOSTNAD

Sänk månadskostnaderna med ett samlingslån

Genom att samla lån och krediter får du total kontroll över dina månadsutgifter och det låter dig tygla räntekostnaderna innan de skenar iväg. Du slipper göra flera månatliga återbetalningar och beloppet du ska betala finns i en enda avi. Ett samlat lån låter dig lösa räntor och krediter och istället få en månadsbetalning som du klarar av. Se till att få en städad ekonomi med hjälp av oss.

När du beviljats att samla lån och krediter kan det även vara en bra idé att se över din ekonomiska situation i ett större perspektiv. Gå igenom abonnemang och kvitton för att även minska andra kostnader, tillsammans med de pengar som du kommer att tjäna på att ta ett samlingslån kommer du sannolikt få en betydligt bekvämare privatekonomisk situation.

Samlade lån ger dig en bättre kreditvärdighet

Det är inte bara en god idé att göra om mindre lån till ett enda lån för att sänka kostnaderna. En annan viktig anledning till att du ska samla lån och krediter är att det är ett sätt att höja din kreditvärdighet. Kreditvärdighet är ett mått på din förmåga att återbetala skulder. Generellt sett kan man säga att ju högre kreditvärdighet du har desto lägre ränta kan du få på ditt lån.

Din kreditvärdighet fastställs av kreditupplysningsföretag. Ett välkänt sådant är Upplysningscentralen, som idag kort och gott kallas för UC. När du skaffar ett mobilabonnemang, byter hyreslägenhet eller införskaffar ett nytt kreditkort gör den som säljer tjänsten till dig en förfrågan om en kreditbedömning hos UC eller ett annat kreditupplysningsföretag. Om du har många förfrågningar av den här typen sänks din kreditvärdighet och det blir svårare att få ett lån med bra ränta eller att erhålla en kredit överhuvudtaget.

Att samla lån och krediter har en positiv inverkan på din kreditvärdighet. Det beror på att varje gång som du ansöker om ett lån så görs en kreditupplysning på dig, något som inte går att undvika då det är inskrivet i lagen. När du bestämt dig för att samla lån och krediter via Enklare görs endast en kreditupplysning på dig, sedan låter vi dig jämföra långivare för att hitta den allra bästa räntan.


En jämförelse av ett onlinelån kan vara ett första steg mot en bättre översikt över din egna ekonomi, något som kan leda till större möjligheter om att bli erbjuden bättre lånevillkor.