Låna 400 000 - 500 000:-

Group-1894

Baka ihop smålån för att bli skuldfri snabbare

När man har många lån med hög ränta är det lätt att fastna i ett beteende där man tar nya lån för att täcka de gamla. Att samla lån och krediter är ett sätt att undvika att hamna i en sådan situation, och det är även en väg att ta sig ur skuldfällan. Ett större lån med sänkta månadskostnader innebär mer pengar över för att amortera på lånet. Det faktum att du som samlar dina lån endast kommer ha en långivare underlättar det administrativa arbetet och du riskerar inte att glömma att återbetala eller att missa avier lika lätt. Ett samlingslån ger dig en bättre överblick över din ekonomiska situation.

enklare-logo-002

Vad ska man tänka på innan man tar ett större lån?

Om du funderar på att samla lån och krediter i ett större lån för att lösa smålån finns det flera saker som kan vara bra att ha i åtanke.

För att dina månadskostnader ska minska bör du i första hand säkerställa att räntan på ditt nya privatlån är lägre än de räntor som du betalar i dagsläget. Du ska naturligtvis inte låna mer än vad du behöver, och det är en god idé att ta hjälp av en seriös aktör som Enklare för att jämföra olika lån och hitta det bästa för dig.

Vilken ränta som kommer att gälla i ditt fall är omöjligt att säga då räntesättningen är individuell och rörlig. Om du ska ansöka om lån tillsammans med en annan person är det viktigt att din medsökande har en god kreditvärdighet. Om du väljer att samla lån och krediter tillsammans med en person med en låg kreditvärdighet kan det leda till sämre lånevillkor för båda parter.

Så går det till att samla lån och krediter via Enklare

Processen att samla lån och krediter hos Enklare är okomplicerad. 

Du börjar med att fylla i en ansökan online. Utöver dina personuppgifter så inkluderar du det belopp du vill låna samt din önskade återbetalningstid.

Så fort Enklare fått in din ansökan förbereder bankerna sina bud.

När du fått ett förslag loggar du in på sidan för att se över det. Om du så önskar kan du även få dina förslag presenterade genom att tala med en kunnig rådgivare.

Sedan väljer du ett lån med de villkor och den ränta som passar din ekonomiska situation. Du signerar med ditt BankID och pengarna förs över till ditt bankkonto.